At fejre jul i Canazei

Det er nogle uger inde i december, temperaturen har sænket sig gevaldigt, og julestemning har virkelig spredt sig i byen. Folk synger julesange på gaden, og på torvet er alle træer dekoreret med lyskæder på hver en gren. Alle, man møder på gaden, hilser med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Stemningen er helt i top i Canazei. Vi guider føler os efterhånden godt hjemme og begynder at kende mere til den italienske kultur. Canazei er en lille by med en enorm gæstfrihed!

Juleaftensmorgen var vi tidligt oppe og tog på jule-pistevisning med gæsterne. Vi havde klædt os ud som juletræer og havde fyret helt op for julepynten på vores uniformer. Det var en virkelig hyggelig og sjov dag på ski.

Pistevisning i Canazei

Om eftermiddagen stod den på afterski – naturligvis også med juletema. Der var skruet helt op for julehyggen, og undervejs stod den også på pakkeleg på en af afterski-barerne, hvilket var en stor succes. Det var en dejlig måde at bruge eftermiddagen på, og da klokken slog 18 gik vi ned på torvet og dansede om juletræet.

Skiløb i Canazei

Vi havde en virkelig hyggelig juleaften, og vi er så glade for at have fået lov til at fejre jul i italiensk bedste by.