De sidste uger i paradis

Efter en utrolig højsæson med masser af herlige gæster, så er foråret ved at finde vej til Canazei. Det er svært at forstå, at højsæsonen allerede er slut. De sidste par uger er gået virkelig hurtigt. Det har være nogle lange, begivenhedsrige dage, men hvor har vi haft det sjovt!

Canazei har budt på alt fra sol til sne til vind. Her i Dolomitterne skifter vejret virkelig hurtigt. Det kan være varmt og stille det ene øjeblik, og i løbet af få timer vælter det ned med sne.

Men én ting er helt sikker; Dolomitterne får masser af sol! I løbet af hele sæsonen kan jeg tælle på én hånd, hvor mange dage med dårligt vejr vi har haft. Når man skal på ferie til Canazei, kan man altså være helt rolig – der kommer til at være dage med strålende solskin!

Det føles både underligt og ærgerligt, at sæsonen nu lakker mod sin ende. Vi i guideteamet er kommet virkelig tæt på hinanden, og vi gør nærmest alting sammen. Vi kender alle rutiner, vi hjælper hinanden, og vi har det virkelig godt sammen. I løbet af sæsonen har vi lært mange af de lokale at kende, og det samme med vores samarbejdspartnere og kulturen her i Canazei. Vi har udviklet vores sprogkundskaber, vores teknik på pisterne, og ikke mindst os selv som personer.

Team Canazei 2017

Sikke en sæson vi har haft! Med sol nærmest alle dage, har Canazei virkelig vundet en plads i vores hjerter. Vi er så glade for, at vi netop har fået lov at have Canazei som vores hjem de seneste måneder, og vi ville ikke bytte det for noget! Nu skal vi bare nyde det så meget, vi overhovedet kan, de sidste uger. Og noget der er helt sikkert er, at vi alle sammen kommer til at vende tilbage til Canazei og de fantastiske Dolomitter.

Tak for denne sæson!

/Team Canazei